25

Teken de petitie

Afzegging genodigden P-uitreiking Fontys Stappegoor (Tilburg)


Wij,
alle studenten en genodigden die het niet eens zijn met de beslissing om geen gasten toe te laten bij de P-uitreiking van de HRM studenten.

Constateren,
dat wij met twee gasten medio oktober zijn uitgenodigd voor de P-uitreiking op 6 november 2014. Tot onze verbijstering kregen wij op 28 oktober j.l. de mededeling dat onze gasten niet welkom zijn.

De studenten hebben hard gewerkt om hun propedeuse in 1 jaar te behalen, zoals van hen verwacht wordt. Voor velen is dit een grote prestatie en een belangrijke mijlpaal. Zoals op veel scholen gebruikelijk is, mag je dit moment delen met vrienden en familie op school. Ook de studenten die vorig jaar hun uitreiking hebben gehad in Tilburg en de studenten van dit jaar uit Eindhoven, mochten dit belangrijke moment op school delen met vrienden en familie.

Velen van de uitgenodigde gasten hebben al vrij genomen om bij deze gelegenheid aanwezig te kunnen zijn. Daarbij moeten velen van ver komen en iedereen heeft er al op gerekend. Om zo kort van te voren de uitnodiging in te trekken is ook voor de studenten beschamend.

Tenslotte zijn de studenten op school veel bezig met de HRM visie, waarbij het er vooral om gaat hoe je ervoor zorgt dat er verbinding komt en blijft tussen medewerkers/studenten en de organisatie. Motivatie en vertrouwen zijn immers erg belangrijk.

Wij concluderen dat uw beslissing haaks staat op de door u gepresenteerde HRM visie.

Wij verzoeken,
u om op uw besluit terug te komen en een oplossing te zoeken voor deze kwestie. Wij vertrouwen op een spoedig positief besluit.

Ondertekenen