volgende pagina

de Belgische kust én Nederland : camperonvriendelijk!

hugo moeyaert


Het is niet alleen noodzakelijk om aan de kust dergelijke plaatsen te voorzien, er zou een wet moeten komen die zegt dat bv voor elke 10.000 inwoners in een stad er X aantal parkings moesten voorzien worden. Op die manier zouden wij ook kleine steden, dorpen enz kunnen bezoeken. De economie zal er op vooruit gaan.

Van Roosendael Danny


Hopelijk een degelijke aanpak van camper-toerisme nog altijd te weinig overnachting mogelijk-heden ! Een campervakantie is geen camping verblijver , voorbeeld van een goede camperplaats is in WESTENDE (Heidestraat) BIJNA ALTIJD VOLZET !!!

m Vandenbogaerde


meer betaalbare camperplaatsen ( zie Frankrijk en Duitsland) in België, vooral kust. Wij mijden deze steeds omwille van slechte en te dure overnachtingsplaatsen.

van ransbeek l


België en vooral de kust heeft dringend nood aan betaalbare camperparkings.

Peeters J


Het is toch goed voor iedereen dat er camperplaatsen komen aan de belgische kust.Horeca,bezienswaardigheden,winkels enz. genieten er allemaal van .

daniella


Hoe kan men de kust in België promoten als het alleen bestemd is voor personen die in een hotel verblijven en dan nog een kleine meerderheid op campings. Met Camperplaatsen met overnachting wordt er absoluut geen rekening gehouden. Dat de politieker's eens meer een camper kopen dan zal er vlug verandering in komen.

willems viviane


we gaan de laatste jaren steeds in de buurlanden

Anoniem


Heb vorig jaar hierover een mail gestuurd naar Johan Vandelanotte. Nooit antwoord gekregen ! Toffe minister en schepen van toerisme in Oostende ! Foei.

Van schaeren c.