volgende pagina

Eigenlijk stoor ik me aan de bezuinigingsplannen op alle onderstaande instituten. Het is ongehoord dat de gemeente Heemskerk van plan is deze kaalslag te veroorzaken.Over de reikwijdte van deze bezuinigingen kan niet zijn nagedacht. Schandalig!

Els Mulders


Muziek en cultuur is het meest belangrijke voedsel voor de geest. Daar hoort lezen ook bij, zeker ook om kennis te vergaren. Ban je muziek en cultuur uit, uit de samenleving, dan slaat het geweld toe.

Paula van der Heide


Ik vind de onderbouwing van de petitie en de bezuinigingssuggesties in de ingezonden brief in De Kennemer onvoldoende genuanceerd en de in de petitie genoemde "rigoreuze bezuinigingen" op natuur en milieu onterecht en een onnodig "alarm"!

George Paauw


Wethouder Schoorl opent met veel enthousiasme het smeltfeest van de Kariboe maar tegelijkertijd bezuinigt hij op cultuur. Wat moet Heemskerk met zo'n opportunistische inconsequente man

Herre van Schie


Een verarming voor Heemskerk deze bezuinigingen op deze manier. Ook een minachting voor de vrijwilligers waar de politiek altijd zo over spreekt.

Helma Wienen-Hoos


Bezuinigen op muziekschool, cultuur, bibliotheek en/of het Dierendorp is volstrekt onacceptabel, onnodig en veel te makkelijk.

W. Peters


Gemeente Heemskerk van en voor haar inwoners, niks is minder waar, gemeente Heemskerk van en voor de inviduele inwoner waarvan het sociale, ontwikkeling en creactieve vermogen is ontnomen.

Nijssen


Cultuur is toch ook muziek en lezen?

Anoniem