volgende pagina

De cultuur, kunst en leven rondom en in het fort dient behouden te blijven.

Anoniem


Hier ben ik heel vaak, met ontzettend veel plezier geweest. Er worden fantastische activiteiten georganiseerd. Dit mag niet weg!!!

Michelle


Sinds de jaren zestig vaak rond gebanjerd over de forten rond Moerdijk (HELLEGAT )Wat je dan zag was troosteloos om te zien, hoe het werd onderhouden. Wat vrijwilligers opbouwen met medewerking van gemeentes en overheid, wordt net zo gemakkelijk afgebroken. Ik hoop en wens vurig dat het FORD DE HEL blijft. Apeldoorn. gr. Juppe. LAND - ROVER

Jup Haans-Klunder


Zonde dat dit verloren gaat, alleen omdat er een paar klachten zijn. Van slechts een paar omwonende. Waarvan de meeste er zelfs later zijn komen wonen dan dat het fort geëxploiteerd werd. Natuurlijk moet Dhr. Kastelein zich aan de regels houden, maar die regels moeten dan wel redelijk zijn. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat mensen overdag last kunnen hebben van een kinderfeestje in hun omgeving!

Tiny Kruysbeek


Ik heb zelf 23 jaar in Helwijk gewoond en als kind zijnde heb ik heel veel op het fort gespeeld dit is iets wat bij Helwijk/Willemstad hoort en dit moet zeker blijven zelf heb ik een zoontje van 1 jaar en dit fort wil ik aan hem laten zien als hij wat ouder is dit is voor jong als oud heel erg leuk de gemeente Moerdijk moet zich schamen om dit fort te sluiten

Jolanda Kik


Juist dit soort initiatieven moeten i.h.k.v. de nieuwe participatie-maatschappij en historisch educatief oogpunt niet gesloten worden, maar gekoesterd.

André Vels